Potraviny a výživa, Stolovanie, Technológia prípravy pokrmov
Termín nástupu
1.9.2025
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
30.6.2025
Rozsah úväzku
100%
Počet študentov školy
280
Platové podmienky
Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Znalosť práce s PC / Microsoft Excel, Microsoft Word, Internet/
Vzdelanie
vysokoškolské II. stupňa v odbore Technológia potravín, Potraviny a výživa, Potravinárska chémia
Ďalšie požiadavky
Vyučovanie odborných predmetov pre študijný odbor Hotelová akadémia, učebné odbory Kuchár, Čašník, Cukrár Kuchár, vedenie pedagogickej dokumentácia.