Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Internet pokročilý, Word, Excel, ovládanie špecializovaného softvéru pre zariadenia verejného stravovania s elektronickým systémom
Vzdelanie
- minimálne úplné stredné odborné vzdelanie s maturitou v oblasti potravinárstva a spoločného stravovania, stredná hotelová škola, stredná priemyselná škola potravinárska
- odborná spôsobilosť pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností pre prácu s potravinami
Ďalšie požiadavky
Ďalšie požiadavky a predpoklady:
- znalosť hygienických predpisov a požiadaviek vrátane HACCP
- komunikatívnosť, zodpovednosť, precíznosť, flexibilita
- schopnosť organizovať a efektívne plánovať prácu
- prax v zariadení školského stravovania výhodou