Internet, Word, Excel, ovládanie programov na spracovanie Školskej jedálne, Edupage
Vzdelanie
stredoškolské s maturitou
Kvalifikačné predpoklady:
• ukončené stredné odborné vzdelanie s maturitou z okruhu stravovania (stredná hotelová škola, stredná škola spoločného stravovania, stredná priemyselná škola potravinárska, obchodná akadémia doplnená minimálne 1-ročným kurzom v odbore kuchár s výučným listom) a pod.
• praktické zručnosti využiteľné pri výkone epidemiologicky závažnej činnosti sú výhodou
Ďalšie požiadavky
• organizačné a komunikačné schopnosti
• schopnosť riadiť školskú jedáleň pre MŠ (desiata, obed, olovrant)
• samostatnosť, spoľahlivosť a flexibilita
• práca s počítačom
• zdravotná spôsobilosť
• bezúhonnosť
• prax v danej profesii vedúci školskej jedálne je výhodou
• ovládanie programu školská jedáleň je výhodou
- mladý a dynamický kolektív
- materská škola pre zamestnancov
- zohľadnenie angažovaného prístupu v podobe náhradného voľna alebo finančnej odmeny
- možnosť predĺženia pracovnej zmluvy
- vzájomný rešpekt, porozumenie a ocenenie
5 dní dovolenky nad rámec ZP, DDS (3. pilier)
Súčasťou stravovacieho zariadenia je novovybudovaná a novozariadená kuchynská časť spolu s jedalňou pre všetkých žiakov.