Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
• minimálne stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár, kuchár/čašník, príprava jedál
• odborná spôsobilosť pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností (hygienické minimum)
• predchádzajúce skúsenosti na pozícii hlavnej kuchárky sú výhodou
Ďalšie požiadavky
Požadované doklady:
• žiadosť o prijatie do zamestnania,
• štruktúrovaný životopis,
• kópie dokladov o dosiahnutom vzdelaní,
• zdravotný a potravinársky preukaz v zmysle zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov,
• písomný súhlas uchádzača so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.