Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
nie sú potrebné
Vzdelanie
Úplné stredné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár
V prípade, že sa jedná o nevyučenú kuchárku je potrebný zdravotný preukaz a hygienické minimum
Ďalšie požiadavky
Ďalšie požiadavky
- normovanie jedál podľa zisteného stavu stravníkov, platných receptúr a jedálneho lístka
- vypĺňanie denne stravného listu o spotrebe surovín
- podieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka
- preberanie tovaru od dodávateľov a jeho správne uskladnenie
- zodpovednosť za inventarizáciu skladu potravín
- pripravovanie nátierok a hlavných jedál (mäsité, zeleninové, múčne)
- dodržiavanie technologických postupov, receptúr, kvality, kvantity a vydávanie jedál
- kontrolovanie činnosti podriadených zamestnancov
- dodržiavanie predpisov HACCP a osobnej hygieny
Prac. doba od 6,30h do 14,30h
Uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor. Predpoklad trvalého pracovného pomeru.