Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
stredoškolské - výučný list v odbore kuchár
stredoškolské s maturitou - v oblasti spoločného stravovania
Ďalšie požiadavky
Náplň práce:
• príprava hlavných jedál podľa predpísaných technologických postupov,
• obsluha viacúčelových kuchynských strojov alebo jednoúčelových kuchynských strojov na výrobu pokrmov ako i chladiacich a mraziacich zariadení,
• pomoc pri výdaji jedál,
• dodržiavanie hygienických predpisov, starostlivosť o hygienu a správne uskladnenie ovocia a zeleniny, dodržiavanie predpisov HACCP
• zodpovednosť za inventarizáciu skladu potravín, materiálu.
Ďalšie predpoklady na výkon činnosti:
• zdravotná spôsobilosť na prácu v zariadení verejného stravovania,
• zdravotný preukaz,
• prax v odbore,
• zodpovednosť, samostatnosť, disciplína.
Uchádzači spĺňajúci vyššie uvedené podmienky zašlú žiadosť o prijatie do pracovného pomeru s nasledovnými prílohami na e-mailovú adresu [email protected]
• profesijný štruktúrovaný životopis,
• doklady o vzdelaní (splnení kvalifikačných predpokladov)
• súhlas dotknutej osoby so spracúvaním osobných údajov
• e-mailová adresa a telefonický kontakt.
Na osobný pohovor budú pozvaní uchádzači, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady. Termín ukončenia prijímania žiadostí je 30.11.2023.