Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
úplné stredné odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky
Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne a výroba polotovarov z predpracovaných surovín na výrobu hotových jedál. Úprava jatočného mäsa, hydiny a rýb na kuchynské spracovanie.
Zoznam požadovaných dokladov: žiadosť, profesijný životopis, doklady o dosiahnutom vzdelaní, prehľad praxe, hygienické osvedčenie pri práci s potravinami, zdravotný preukaz a súhlas na spracovanie osobných údajov v zmysle zákona o ochrane osobných údajov zasielajte na adresu školy.
Osobnostné predpoklady: plná odborná kvalifikácia v okruhu stravovania
Iné požiadavky: bezúhonnosť, zručnosť, flexibilita, zdravotná spôsobilosť na prácu, ktorá má byť vykonávaná