Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie
- stredné vzdelanie v odbore stravovania (vyučený v odbore kuchár)
Ďalšie požiadavky
osobnostné predpoklady: zodpovednosť, flexibilita, pracovitosť, samostatnosť, schopnosť tímovej práce
dvojzmenná prevádzka ( 6:00- 14:00, 11.00- 19:00)
Charakteristika práce:
- výroba jednoduchých druhov jedál, polievok alebo jedál studenej kuchyne, dohotovovanie a výdaj jedál alebo rôznych príloh k hlavným jedlám
- výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál
- výroba a výdaj bežných druhov múčnikov a výroba teplých múčnikov v školskom stravovacom zariadení