Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Príležitosť pre ľudí z Ukrajiny
nie
Požiadavky na uchádzača
Znalosť práce s PC
Internet, World, Excel, Powerpoint - mierne pokročilé
Vzdelanie
Kvalifikačné predpoklady:
• ukončené stredné odborné vzdelanie s maturitou z okruhu stravovania (stredná hotelová škola, stredná škola spoločného stravovania, stredná priemyselná škola potravinárska, obchodná akadémia doplnená minimálne 1-ročným kurzom v odbore kuchár s výučným listom) a pod.
• praktické zručnosti využiteľné pri výkone epidemiologicky závažnej činnosti sú výhodou
Ďalšie požiadavky
Iné kritéria a požiadavky na uchádzačov:
• organizačné a komunikačné schopnosti,
• schopnosť riadiť školskú jedáleň pre MŠ (desiata, obed, olovrant)
• samostatnosť, spoľahlivosť a flexibilita,
• práca s počítačom,
• zdravotná spôsobilosť,
• bezúhonnosť,
• prax v danej profesii vedúci školskej jedálne je výhodou
• ovládanie programu školská jedáleň je výhodou